Stam spektak logo

Op zoek naar actieve zaterdagavonden, maar vind je het ook niet erg om een avondje op de bank te hangen? Ben je in voor spontaniteit of ben je meer georganiseerd? Het kan allemaal, bij de BaVianenstam van Scouting Batenstein.

Wij zijn een stamgroep met leden vanaf 22 jaar. De naam BaVianen is een samentrekking van Batenstein en Vianen. Ons logo is natuurlijk een Baviaan. Onze kleuren zijn paars en geel, dat valt lekker op. Eens in de twee weken hebben we op zaterdagavond opkomst vanaf 20.00 uur. We stoppen als de laatste stamleden naar huis gaan.

Onze opkomsten zijn actief, gezellig, creatief en gevarieerd. Fierljeppen, een dagje naar het strand, een weekendje weg, klimmen of een spontaan feestje in ons troephuis. Het kan allemaal met de BaVianenstam. Nieuwsgierig geworden en wil je drie keer vrijblijvend met ons meedoen? Neem dan contact op met Marieke Verkleij op 06-15507935 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over lid-worden en contributie vind je hier.