Je staat op het punt om lid te worden van de avontuurlijkste, pleziervolste en gezelligste vereniging van Nederland. Lid worden van Scouting Batenstein is heel eenvoudig.

Eerst mag je drie keer gratis en vrijblijvend komen kijken bij één van de speltakken. Je wordt de eerste keer voorgesteld aan alle leidinggevenden en (jeugd-)leden van de speltak. Je doet gezellig mee met alle activiteiten en ontdekt hoe leuk het is om lid te zijn bij onze vereniging. Na drie keer zullen de leidinggevenden aan jou vragen of je lid wilt worden.

Het kan bijna niet anders dan dat je enthousiast bent geraakt en lid wilt worden. Je kunt hier het inschrijfformulier downloaden, printen, invullen en inleveren bij de leiding van je speltak. Voor de betaling van je contributie kan je hier een SEPA-formulier downloaden, deze kan je samen met het inschrijfformulier bij de leiding van je speltak inleveren

Wil je drie keer komen kijken? Maak dan een afspraak met de teamleider van de desbetreffende speltak. Klik hieronder op het logo van de speltak waar je wilt komen kijken.

5-7 jaar

7-11 jaar

11-15 jaar

15-18 jaar

18-23 jaar

23+ jaar