De Scouts van Scouting Batenstein zijn een gemengde speltak voor jongens en meiden tussen de 11 en 15 jaar. We houden wel van een beetje actie.  Niet dat we nu elke vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur door Vianen stuiteren, maar onze opkomsten proberen we zo gevarieerd mogelijk te houden. Want stilzitten, daar houden we niet van: dat kun je op school al lang genoeg! We wisselen diverse dingen als pionieren, koken, spellen, hakken, zagen, en met messen spelen af en ontwikkelen zo spelenderwijs allerhande vaardigheden waar je later nog eens wat aan kan hebben.  En elke zomer is er natuurlijk een kamp!

Scouts werken met patrouilles. Elke patrouille heeft een eigen kleur, een patrouilleleider en een assistent-patrouilleleider. De ene keer werk je samen met je patrouille, de andere keer doe je iets met de hele groep, of vorm je juist in je eentje het beste team.

Nu kunnen we hier natuurlijk hele verhalen neerschrijven, maar het is veel leuker om eens een keertje te komen kijken. Want de Scouts, dat moet je gewoon beleven! Zien we je gauw? Kom dan drie keer vrijblijvend met ons meedoen. Neem voor meer informatie contact op met Bas van Wiggen via 06-15385429.