De Bevers zijn de jongste leden van de scoutingfamilie én bij Batenstein. We zijn in september 2018 gestart met deze groep voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. We draaien op zaterdag van 10u00-12u00.

Bevers doen alles samen. Samen spelen, zingen, dansen... We doen leuke spelletjes en stoere activiteiten en blijven ook wel eens een nachtje logeren!

Ons spel speelt zich af in het dorp Hotsjietonia. Hier woont Stuiter. Stuiter is net zo oud als de bevers! Verder wonen er in het dorp Hotsjietonia nog veel meer mensen. Samen met hen maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

DUS:

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar, houd je van knutselen, wil je nieuwe dingen leren, wil je lekker buitenspelen en elke week samen iets leuks doen? Kom dan bij de bevers van Scouting Batenstein!

Je mag bij ons 3x komen kijken! Meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Quinty van Rees op 06-26788431.